Ferik Dizdarević: Želimo da trofej Kupa BiH ostane u Gračanici
Trener Kaskade vjeruje u svoje momke te nada se da će trofej Kupa BiH ostati u Gračanici

Trener Kaskade iz Gračanice za SportSport.ba pred sutrašnji duel protiv Zrinjskog

Ferik Dizdarević: Želimo da trofej Kupa BiH ostane u Gračanici

E. Dindić

Sutra je na programu revanš susret finala Kup-a BiH između MNK Kaskada Gračanica i HFC Zrinjski Mostar.

Tim iz Mostara nosi prednost od 2:0 iz prvog susreta te nastojaće da na vrućem terenu u Gračanici zadrži stečenu prednost i osvoji Kup Bosne i Hercegovine.

Međutim i domaćini u ovom susretu  imaju svoju računicu te će nastojati da trofej donesu u svoj grad.

Ferik Dizdarević trener Kaskade istakao je kako bez obzira na negativan rezultat iz prve utakmice, njegovi izabranici će sutra ostaviti i posljednji atom snage na terenu da ostvare pobjedu i osvoje Kup Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Bez obzira na negativan rezultat iz prve utakmice,  obećavam da ćemo da izađemo sutra  na teren i damo sve od sebe da trofej Kupa Bosne i Hercegovine ostavimo u našem gradu. Očekujem da sutra uz punu dvoranu i naše vjerne navijače , dobijemo dodatni vjetar u leđa u velikoj utakmici za nas. Nadam se da ćemo sutra po treći put podignuti ovaj trofej najmanjem najboljem. Podmladili smo dosta ekipu te polako se vraćamo na staze stare slave koju naš klub ima.", završio je Dizdarević.

Podsjetimo, utakmica između Kaskade i Zrinjskog je na rasporedu sutra sa početkom u 18:30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi