"Pozivam navijače da zajedno proslavimo titulu"

Predsjednik Mostar SG Staklorad

"Pozivam navijače da zajedno proslavimo titulu"

S. Mlaćo

Mostar SG Staklorad još jednu uspješnu sezonu okončat će sutrašnjom utakmicom protiv Zrinjskog. Nakon gradskog derbija koji je prema tradiciji zanimljiv, uslijedit će dodjela medalja i pehara, te proslava još jednog naslova prvaka Bosne i Hercegovine. Predsjednik novog-starog prvaka Premijer futsal lIge BiH Amel Bajgorić očekuje kvalitetno izdanje na samom kraju.

"Bez obzira što smo davno osigurali naslov, očekujemo kvalitetno izdanje i pobjedu, pa i zalaganje kao da je prvi meč u sezoni. Takav je pristup bio na svim utakmicama dosad, a bit će i na onim koje slijede, rekao je Bajgorić.

Ponosan je na još jedan veliki uspjeh kluba.

"Želimo s vjernim navijačima i simpatizerima uživati u proslavi još jednog naslova na način kakav dolikuje dvostrukom šampionu i klubu koji postaje pravi ambasador BiH na evropskoj futsal karti. Pozivam sve Mostarce da dođu u Sjeverni logor i pozdrave novog - starog prvaka Bosne i Hercegovine", dodao je Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi