Aladžić: Kvalitet je na našoj strani, vjerujem da ćemo slaviti

Mostar SG Staklorad brani duplu krunu

Aladžić: Kvalitet je na našoj strani, vjerujem da ćemo slaviti

Mostar SG Staklorad brani duplu krunu u bh. futsalu. Nakon osvajanja nove titule bh. prvaka, Mostaru je do cilja preostala još pobjeda u Kupu.

Prvi finalni meč protiv Centra igran u dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka pripao je Mostarcima rezultatom 4:3, dok je sarajevski revanš na programu sutra. U timu Mostar SG Staklorada ovog će puta nastupiti i kapiten Marijo Aladžić.

"Pred nama je veoma teška utakmica. Centar je ozbiljan protivnik, koji također zna šta želi. Imamo malu prednost iz prvog susreta, ali to nije zaliha na koju se možemo osloniti. U Sarajevo idemo u namjeri da odigramo kako najbolje znamo, te da pobijedimo i na revanšu. Kvalitet je sigurano na našoj strani. Zbog toga vjerujem da ćemo osvojiti i Kup i na taj način odbraniti duplu krunu", izjavio je Aladžić.

Centar i Mostar SG se dobro poznaju.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Uvijek su utakmice s njima nepredvidive. Stvorilo se veliko rivalstvo između dva kluba, pa je uvijek najteže igrati s njima, posebno kada smo gosti. Ipak, kvalitet i dužina klupe na našoj su strani", dodao je Aladžić.

Mostar SG Staklorad ovog će puta biti kompletan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti