Klizavo, a nigdje leda: Ricardinho osramotio protivnika, lažnjakom ga je poslao na pod

Magija Portugalca

Klizavo, a nigdje leda: Ricardinho osramotio protivnika, lažnjakom ga je poslao na pod

A. Čaušević

Ricardinho zbog sjajne tehnike, eksplozivnosti i driblinga nosi status najboljeg futsal igrača današnjice. 

Posljednjih sedma godina je nastupao za španski Inter Movistar, a ljetos je promijenio sredinu nakon što je postao član francuskog kluba ACCS Fusal Club.

Utakmici protiv Chavanoza opravdao je svoj pedigre zaista dribilingom koji je na pravi pogleda jednostavan, ali su za isti potrebni brzina i tehnika.

Ricardinho je vodio loptu, jedan od protivnika ga je pokušao zaustaviti kada je Portugalac zamhanuo nogom i otišao u desno, dok je protivnik doslovno pao na dupe.

Take a Seat 🙈😂 #7futsal w/ Ricardinho, ACCS Futsal Club Follow Seven Futsal 👈🏻

Posted by Seven Futsal on Wednesday, October 14, 2020

Inače, ova utakmica je završne rezultatom 14:2 u korist ACCS-a koji je vodeći na tabeli s maksimalnim učinkom poslije tri odigrana kola.

Top Komentari

Austinpowers
Ovo je da odes u svlacionicu, da se presvuces i da se vise nikad ne bavis nijednim sportom koji ukljucuje loptu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi