Doboj iznenadio Salines i odnio bod iz Mejdana

Tuzlaci bez pobjede

Doboj iznenadio Salines i odnio bod iz Mejdana

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 9.kola Premijer futsal lige BiH svoj susret odigrali su Salines i Doboj. Iako je ekipa Salinesa na papiru bila veliki favorit na kraju završilo je 3:3 (3:1).

Poveli su gosti već u drugoj minuti susreta a strijelac je bio Aleksandar Munjiza. Međutim, vrlo brzo se Salines bude te golovima Denija Imširovića,Davora Arnautovića i Miloša Radujkovića na poluvrijeme odlaze sa prednošću od 3:1.

Kada se očekivala rapsodija  i u drugom poluvremenu ekipe Salinesa, dolazi do  neshvatljivog pada u igri domaćeg sastava.

To koriste gosti iz Doboja, te preko Đorđe Marića i autogolom Benjamina Avdića dolaze do 3:3, što će se na kraju ispostaviti i konačan rezultat ovog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi