Kad pomislite da ste sve doživjeli od Nicklasa Bendtnera on se pojavi i izazove haos

Ponovo je u centru pažnje

Kad pomislite da ste sve doživjeli od Nicklasa Bendtnera on se pojavi i izazove haos

M. Šljivak

Legendarni danski napadač Nicklas Bendtner (35) iza sebe ima poprilično burnu karijeru koja je ispunjena brojnim skandalima. Danac voli upadati u probleme i njegov život je ispunjen brojnim akcijama. I danas se ne zaustavlja...

Nicklas Bendtner je slavu stekao pod nadimkom Lord. Nije bio najbolji na svijetu, ali se o njemu pričalu i to je bilo dovoljno da postane fudbalska ikona.

Radio je danas 35-godišnjak dosta ludih stvari van terena. Često je bio u centru pažnje zbog skandala, a kada pomislite da ste sve doživjeli od njega, on uvijek nađe način da vas iznenadi.

Ljepotica Clara Wahlqvist više nije u njegovom zagrljaju, a 'Lord' je pola svijeta šokirao vezom s biseksualnom filmskom zvijezdom Sus Wilkins.

"Da, Nicklas i ja više nismo skupa. Nema loše krvi između nas, samo imamo drugačije poglede na život", napisala je Clara Wahlqvist.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmHV1yyLIor/[/instagram]

Nije nekadašnjoj fudbalskoj zvijezdi trebalo dugo da preboli ovu ljepoticu. Odmah je 'upecao' filmsku zvijezdu Sus Wilkins koja je prethodnih 10 godina bila u vezi sa pjevačicom Frejom Kirk.

Bendtner je tako još jednom odlukom iznenadio javnost i privukao je brojne komentare svojom novom vezom.

Podsjetimo, čuveni napadač je veći dio karijere proveo u Arsenalu. Tamo je i dobio svoj čuveni nadimak.

Nije bio ubitačan napadač, ali je uvijek davao sve od sebe. Pored Topnika je igrao za Birmingham, Sunderland, Juventus, Wolfsburg, Nottingham Forest, Rosenborg i Copenhagen, gdje je 2019. godine završio karijeru.

Za reprezentaciju Danske je nastupio 81 put i postigao je 30 golova.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije