"U Kupu i ove godine želimo ići do kraja"

Predsjednik Mostar SG

"U Kupu i ove godine želimo ići do kraja"

Samir Mlaćo

S osam lopti u mreži iz Mostara je aktuelni bh. prvak Mostar SG ispratio tim Seljaka iz Livna. Mostar SG Staklorad tako je ostvario plasman u polufinale Kupa BiH, u kojem brani titulu najboljeg.

S osam lopti u mreži iz Mostara je sinoć Mostar SG ispratio tim Seljaka iz Livna. Mostar SG Staklorad tako je ostvario plasman u polufinale Kupa BiH, u kojem brani titulu najboljeg.
Predsjednik tima iz Mostara Amel Bajgorić zadovoljan je igrom i rezultatom.

"Igrači su pokazali ozbiljnost i od početka do kraja igrali maksimalno angažovano. I pri rezultatu 7:0 borili su se za svaku loptu, te protivniku za 40 minuta aktivne igre praktično nisu dozvolili da stvori priliku za gol", kazao je.

Ambicije Mostaraca u Kupu su jasne.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"I ovog puta želimo ići do kraja. Ovaj niz pobjeda je nešto nevjerovatno. Igrači zaslužuju sve čestitke, ovo rijetko ko može u cijeloj Evropi. Trijumf je uljepšao praznik naše Bosne i Hercegovine, a poklonili smo ga za brz oporavak direktoru Mirsadu Fazlinoviću, koji je meč gledao putem televizije", dodao je Bajgorić.

Mostar SG Staklorad u prvenstvu BiH ostvario je 13 pobjeda na 13 mečeva dosad, a pobijedio je i dvije utakmice u Kupu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi