Mostarci žele novu pobjedu

Duel četvrfinala Kupa BiH

Mostarci žele novu pobjedu

Samir Mlaćo

Ukupno 14 pobjeda ostvario je Mostar SG Staklorad isključujući evropska takmičenja ove sezone, od čega je jedan trijumf izvojevan i u Kupu BiH.

 I u ovom takmičenju ambicije Mostaraca su najviše, a prva prepreka ka cilju stajat će na putu već sutra. Riječ je o Seljaku iz Livna, koji u Mostaru gostuje u sklopu četvrtfinalu Kupa BiH.

"Želimo nastaviti niz pobjeda i na utakmici pritiv Seljaka, te na taj način ostvariti plasman u polufinale Kupa naše zemlje. Respektujemo protivnika, smatrajući da smo ipak kvalitetniji u ovom trenutku i shodno tome interesuje nas samo pobjeda. Igrači su spremni za još jednu zahtijevnu utakmicu, a dobra stvar je što su neki manje igrali u prošlom prvenstvenom susretu protiv Banovića, kako bi odmorniji dočekali kup utakmicu, rekao je u najavi meča Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorad

Meč Mostar SG Staklorad – Seljak na programu je u srijedu u dvorani USRC Midhat Hujdur – Hujka s početkom od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi