Veliko slavlje u Konjicu

Plasirali se u finale

Veliko slavlje u Konjicu

E. Škorić

Poznat je prvi finalist play-offa Prve lige Federacije BiH.

U Konjicu je večeras odigran revanš meč polufinala play-offa Prve lige FBiH za futsalere između domaćeg Konjica i zeničke ekipe Neimari.

U Zenici je prije sedam dana ekipa MNK Neimari slavila protiv gostiju iz Konjica sa 6:5, no Konjičani su večeras u punoj dvorani pred vlastitim navijačima tijumfovali sa visokih 5:0 i tako su izborili plasman u finale.

Domaća publika mogla je da uživa u rapsodiji svog tima, a junak je bio Senad Dizdarević. Kapiten domaćih je postigao čak četiri gola, a jedan gol dao je Benjamin Begeta.

Top Komentari

Qwertz1
Moj sportski novinaru, u Tešnju je tek poluvrijeme i rezultat je 2:2. Mani se ti pisanja o ovim temama jer ovakve greske su vise nego jadne. Pisi o Dileti Loleti i Wandi Icardi tu jos nikad nisi omanuo. Lp
8 1
adi4
A sto se o bubamari cazin nikad nista ne pise??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi