Iz bh. prvaka u futsalu se zahvalili predsjedniku Fudbalskog saveza BiH

Iz bh. prvaka u futsalu se zahvalili predsjedniku Fudbalskog saveza BiH

A. Beganović

Predstavnici aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka u futsalu FC Mostar SG Staklorad, boravili su u radnoj posjeti u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

Predstavnike bosanskohercegovačkog prvaka primio je prvi čovjek našeg fudbala, Vico Zeljković, koji je obećao da će Savez pomoći u organizaciji glavne runde UEFA Lige prvaka.

Iz ovog mostarskog kluba su se zahvalili Zeljkoviću i naglasili su da je ovo prvi put da ih je nakon četiri osvojene titule primio predsjednik Fudbalskog saveza BiH.

"Prvi put nakon četiri osvojene titule prvaka BiH primio nas je predsjednik Nogometnog saveza BiH. Zbog toga smo zahvalni predsjedniku Vici Zeljkoviću i njegovim saradnicima na velikom gestu. Imali smo veoma konstruktivan razgovor o mnogim temama, ali u prvom redu o unaprijeđenju futsala u BiH", istakli su iz kluba i nastavili:

"Predsjednik Zeljković je rekao da će pomoći oko organizacije Glavne runde (Main round) UEFA-ine Lige prvaka, gdje ćemo igrati protiv Kampuksen Dynama (Finska), CS Dinama Plus (Moldavija) i ZVV Hovocuba (Nizozemska). Mi smo domaćini turnira od 26. do 31. oktobra u Jablanici", rekao je predsjednik lkluba Amel Bajgorić.

Inače, pored Bajgorića delegaciju bh. prvaka u futsalu sačinjavali su direktor Mirsad Fazlinović i član Uprave Alen Đuliman.

Promo

Top Komentari

ZIVIOrodjo
Vico je najjaci od svih cirkusanata
0 2
Brazuka
A bhf poruka niste vidjeli
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi