Na provokativnu pozu Hrvatice teško je ostati pribran: Saigračica očima traži kameru, a rukom...

Video je viralan

Na provokativnu pozu Hrvatice teško je ostati pribran: Saigračica očima traži kameru, a rukom...

A. Čaušević

Preko sedam miliona pregleda skupio je kratki video sa hrvatskom odbojakšicom Barbarom Đapić u glavnoj ulozi. Sve se dešavalo tokom jedne pauze između poena. 

Đapić je već godinama među boljim hrvatskim odbojkašicama, a kao i većinu djevojaka koje se bave tim sportom krase je visini i zgodno tijelo. 

Jedan snimak dok Hrvatica igrala u Italiji još uvijek je itekako aktuelan s obzirom da je iako objavljen u decembru prošle godine. 

Naime, prilikom pauze između poena slučajno ili ne Đapić se nagela prema naprijed te je svoju zadnjicu okrenula prema kameri.

U tom trenutku jedna od saigračica kao da je glavom tražila pogled kameru, dok je rukom tapkala Hrvaticu po zadnjici. 

Oglasi

Slične scene su uobičajna pojava za svijet odbojke, međutim obično postanu viralne, prvenstvno zbog fizičkog kontakta između odbojkašica koje slove za najzgodnije sportašice na svijetu. 

Inače, ova scena je nastala dok je Đapić igrala u Italiji, a srednja bolkerka je od ove sezone članica švicarskog kluba Kanti iz Schaffhausena.

Đapić koja je visoka 193 cm je standrana reprezentativka Hrvatska i nedavno je nastupila za Vatrene na Evropskom prvenstvu.

Atraktivna plavuša koja igra na poziciji srednjeg blokera je do sada promijenila nekoliko klubova u karijeri, a osim u Italiji igrala je još u SAD-u, Češkoj i Belgiji.

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
zao mi zenskoj,kako se kaze nijedna nije za bacit,al ova hrvatica je bas ruzna,ili odvratna ,fuj.
0 1
user1676286668
Opet čauš o perverzijama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije