Bh. odbojkaši poraženi na gostovanju protiv Sjeverne Makedonije

Domaći slavili sa 3:0

Bh. odbojkaši poraženi na gostovanju protiv Sjeverne Makedonije

E. Čaušević

Odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sa 3:0 od Sjeverne Makedonije u meču prvog kola CEV Srebrene lige.

Bh. odbojkaši su pokušali da dođu do iznenađenja i pobjede protiv Sjeverne Makedonije, ali na kraju su doživjeli ubjedljiv poraz sa 3:0.

Prvi set je završen rezultatom 25:16, a drugi set 25:17. U trećem setu naši reprezentativci pružaju dosta bolji otpor, ali ipak gube treći set rezultatom 25:23.

Druga utakmica prvog kola ove grupe igrala se u utorak u Tirani, a sastali su se Albanija i Rumunija. Gosti su pobijedili sa 3:1, a rezultat po setovima je glasio: 19:25; 21:25; 27:25; 14:25.

Naši odbojkaši narednu utakmicu igraju u tuzlanskom Mejdanu u subotu kada nam u goste dolazi reprezentacija Albanije. Ovaj meč igra se od 16 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi