5

Komentari (5)

Eminbos
Zenicu ste obradovali i mi vas volimo,i znamo kako se borite...Iako niste favoriti,jeste po ljepoti,sigurno medzu tri najljepše reprezetativke u Evropi♥️???
Eminbos
Koja seljacina,gos Fatic ili kako se zove,ti tako demorališeš dijevojke koje liju litre znoja a ti u kancelsriji prosipas socijalu 3 sedmice do prvenstva.Smjenit ga odmah,tvoj posao je da središ finansije ili mi koji volimo ovi reprezentaciju da skupljamo pare,sramozo ljudska,nesposobni smradu..fuj...Neslušajte igračice gada,trazite svoje dnevnice i sve szo vam pripada...Zeniva je uz vas...???♥️
CeZenicaLik
Socijala koja nije potrebna.Odvraca se od sportskih rezultata....nazalost
karlhajncbrazzzo
Gospodina Fatića pod hitno smijeniti sa funkcije koju obavlja. Postaviti nekog ko će svojim izjavama dati nadu našim odbojkašicama, a ne ubijati ih u pojam izjavama kako je pod upitnikom njihov nastup na EP. Dajte nešto pozitivno.
bk123
J E B E Š sport ko da ne on bitan. Zar nije bolje što naš svaki gradonačelnik pa koliki god gradić bio ima auto od 80-100 milja. Da ne govorimo šta sve imaju ovi na većoj razini vlasti a ništa ne rade. Pišite nekad o tim pozitivnim stvarima samo nam crnjake uvaljujete
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.