Najzgodnija odbojkašica i sestra ponizile Neymara: "Uništile" su ga više nego bilo koji defanzivac

Bahatost se Brazilcu obila o glavu

Najzgodnija odbojkašica i sestra ponizile Neymara: "Uništile" su ga više nego bilo koji defanzivac

A. Čaušević

Key Alves je veliku popularnost stekla zahvljujući svom atraktivnom izgledu, pa tek onda kao odbojkašica. Brazilka je poznata po tome da je odlučila da napravi profil na platformi za odrasle OnlyFans gdje zarađuje mnogo više novca nego od sporta kojim se bavi. 

Alves ima skoro osam miliona pratitelja na Instagramu, među njima je i znatan broj slavnih fudbalera pa se ponekad zna desiti i da dobije neku nemoralnu ponudu.

Ova 23-godišnjakinja je odlučila da ispriča kako je najpoznatiji brazilski fudbaler Neymar pokušao da odvede nju i njenu sestru blizankinju u krevet.

Key je otkrila da se pretvarala da normalno razgovara sa Brazilcem da bi kasnije njena sestra Keyt izašla s njim: "Znate li što je rekao? 'Ko zna, možda završim s obje'."

[instagram]https://www.instagram.com/p/ConywCusFVw/?hl=en[/instagram]

"Moja sestra i ja, razgovaramo o svemu, je li on stvarno mislio da to neću spomenuti? Sada, da joj nije poslao poruku, da je poslao samo meni, onda bih ja već bila u Parizu."

Oglasi

Key je zatim otkrila da poznaje sve Neymarove prijatelje, ali još nije upoznala 31-godišnju brazilsku zvijezdu zbog njegovog pretrpanog rasporeda.

Model Key ima 7.9 miliona pratitelja na Instagramu, a aktivna je i na OnlyFansu, gdje pretplatnicima naplaćuje 16 eura mjesečno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnLFDSLMZ4c/?hl=en[/instagram]

Keyt s druge strane nam toliko popularan profil kao njena sestra od svoje sestre jer je prati solidnih 1.8 milijuna pratitelja na Instagramu.

Brazilka bomba koja je u međuvremenu postala neka vrsta slavne osobe u Južnoj Americi prošle godine je za Globo Esporte izjaviila: "Ulazim u treću godinu u profesionalnom odbojkaškom timu i smatram se profesionalnom sportašicom."

Oglasi

"Ali stvari izvan terena su za mene počele da napreduju. Pa sam počeo obraćati malo više pažnje na tu sporednu karijeru."

"Htjeli mi to ili ne, danas je to moj najveći prihod. Na digitalnim platformama zarađujem oko 50 puta više nego od odbojke a na OnlyFansu više jer je mjesečna cijena od 16 eura fiksna."

Neymar je poznat kao veliki ženaskaroš. Do sada je promijenio znatan broj djevojaka. Nedavno je slavio svoj 31. rođendan na kojem se ludo provodio sa bivšom djevojkom Brunom Biancardi. U januaru se povezivao i sa modelom Jessicom Turini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi