31

Komentari (31)

Eminbos
Molim redakciju da sankcioniše ove divljake,nacionaliste,mrzitelje,smradove,seljacine,ovo nije mjesto za njih ,nego za sportske komentare.Redovno ih prijavljujem,i nista.Hvala Boškovič sestrama sto smo gledali civilizovan pristup publike i igracica.Nismo dozivjeli pljesak ,odavno..Respekt,a ove seljacine na njihove portale i neka se psuju...gadovi smrdljivi,niti su Srbi niti Bošnjaci,več gamad nacionalisticka,koja ima korist od toga...
Chilly
Tako treba uvijek da bude.
Matic
Arnel925
Sve normalna raja nema huligana iz podruma. Normala
user1583752673
Bravo momci hahaha
papirna
Ne prate livade odbojku,normalna atmosfera sve u redu Kad je seljak punio dvorane da gleda odbojku???
Zgembic
Sreca pa dvorana prazna bila inace bi vidjeli kao puno puta do sada pravo lice 80% Seseljovih sljedbenika
kurjak
@Zgembic Pa šta vi hoćete.Kako god okreneš ne godi nam.Da su izviždali himnu bilo bi drvlje i kamenje.Zar nije lijepo vidjeti da neko poštuje našu himnu kakva god je.
Svojprisebi
Neka vas je Tijana nakantala volim vise neg ista Bosanka Srpkinja sto bi igrala za zemlju u kojoj je genocidnom nazivaju samo deri take. A ti debilcino @Zgembic jesil sredio kakog arapa tu za zenu? Cujem pokupovase sve oko tvog sehera i samo traze dobre starke za nataket
dinass
A ko je Tijani rekao da je genocidna?Ko je rekao bilo kojem pravoslavcu koji zna sta se desilo i kaze nije u moje ime i zalim sto se desilo,ko je njima ikad ista rekao.Druga stvar su prava gamad koja sakrivanjem pokusavaju da sakriju istinu da je Genocida bilo i to ne samo tu nego i u cijeloj istocnoj Bosni i krajini.Pogledaj koliko mrtvih,koliko masovnih grobnica a koliko se jos krije.Jel to Tomasica nije dovoljan dokaz,1000tijela,ko normalan moze to negirat.Zamisli koliko je ljudi trebalo da pobije,dovuce i zakopa pa opet da prekopava i sakriva jadne ljude koje po 5x sahranjuju zbog prekopavanja pa je i to Laktosenko naveo kao dokaz lazi a prekopavali leseve da sakrijete.Gdje ce vam dusa,gdje je taj Srpski obraz i cast na koju se pozivate.Ko god tvrdi da se nije desilo je isti kao i onaj sto je pucao a mozda i gori.
Zgembic
@kurjak nisam rekao da nije lijepo nego me brine. Par dana prije u sred N Pazara slave mladica hebo im on najmilije, idu i protestuju radi obiljezavanja dana Srebrenice od Majki U Crnom, izlozbu slika iz Srebrenice hoce da zabrane …. Ne ide brate nikako ovo i ono .
Zgembic
@Svojprisebi ooo djesi ti punac ****m ti ukucane zajedno sa tobom. Ja mislio da si se ubio pseto staro sto ti se zena *****. I debilu glupi i nesposobni nemoj kopirat moje fore seljoberu vlaski smrdljivi hebem ti mamaru vlasku smrdljivu genocidnu drolju raspalu.
A sto se tice arapa i karanja, dok je punice ima pickhe za sve tako da druge nemaju sanse ppred nje :))))))))
Svojprisebi
Dudlaj ga zatucani turcine. Da je bio genocid ne bi ti ovde sada iz usta srao keru matori @Zgembic
Zgembic
@Svojprisebi hahahah genocid Nego sta smradu genocidoni. Bili ste i ostali evropskon smece od naroda sad ste jos i genocidni. A to turcine ja da sam na tvom mjestu nikad nebi spominjo od sramote jer turci si tebi pravili rodjake 500 godina a Ne meni. I na kraju to sto meni dajes da dudlam Daj svojim ukucanima jer ja Ne volim animal sex :)))))
Eminbos
Zgembic
@Eminbos papak smogovac to Ne seri mozes reci babi koji te nije naucio kulturi hebo te on
Zgembic
@Svojprisebi e majmunko bil ga loma pofamflo!? Cuo sam da ti i sin dobro pusi, bolje od tebe!?
Savjest
Ponižavanje sebe. Slinimo za onimak koji nas ne jebu ni 2%, čak je i brat odabrao Srbiju, i sestra bi d ima kvlitet. Tijana ponosno igra za "majčicu" Srbiju odbila je milione koje su nudili druge velike i bogate zemlje, bukvalno igra mnogo bolje za reprezentaciju nego za klubove koji je plaćaju milionima. Vidi se da je spremna da položi život "majčicu" Srbiju, kao i većina iz RS, a mi cemo da plačemo i čudimo se talentu iz RS, dok istovremeno prizvodimo "talente" za "Zvezde Granda".
Bereta
Svaka cast,odlicno receno
dinass
A ko to slini za njom,nek igra za Zanzibar ako hoce i nek gine za njega,bas me briga.Niko ko me zeli ne mora i ne treba da igra za Bosnu al neka nas i ne dira.
Eduard
Gospodski sport, gospodska publika ga gleda i to je rezultat.
Zoilomas
Sokantna i udarna vijest
Kladionicar_iz_mira
Od dva brata ili dvije sestre uvijek ona(j) bolja(i) izabere susjednu zemlju. Nama ostaci.
emanuelmacron
pa nikad nije bilo problema sa narodom ,problemi nastaju kad se kriminalci umjesaju sanarodom.
Kapak
Ti si budala ako to mislis. Ocito si ti jalo daleko bio kada su.klali uz drinu
dinass
Drug rat nikad nije nastao zbog vjere i nacije to su izgovori,uvijek nastane zbog pljacke i otimanja.Ubijanja su bila samo da se kasnije moze oteti zemlja i ne pozivati na odgovornost.Danas ova prepucavanja oko istog su za ocuvanje vlasti jer je najlakse baciti kavgu i ne raditi nista a ti se stoko svadjaj.Pogledaj Balkaninfo na youtubu pances vidjet kakvi su dolazili da ratuju ave goli klosari i kriminalci samo da otimaju i pljackaju a narod je tu bio da otme zemlju i ostatke.
Svojprisebi
@dinass
Drug niko ne osporava zlocine pocinjene od Srpske strane od arkanovaca itd niko to ne porice bilo je i za svaku osudu je naravno isto kao i drugi zlocini. Al genocid drug to je teska rjec i to znaci da niko od tog naroda nad kojim je izvrsen genocid nije ziv osto ili vrlo malo njih kao npr. Americki Indijci to je bio genocid i da se sada citava nacija naziva genocidnom nacijom e to Boga mi ne ide drug
Nele.
Sjajno. ? Svaka cast i za pjesmu i za aplauz nasoj himni.
celikze
pitaj za Srebrenicu….pametnom je i isaret dovoljan…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.