Odbojkašice Bimal Jedinstva slave 12. titulu

Nove-stare prvakinje BiH

Odbojkašice Bimal Jedinstva slave 12. titulu

E. Škorić

Odbojkašice Bimal Jedinstva večeras su osvojile 12. titulu prvakinja BiH.

Bimal Jedinstvo je u finalnoj seriji s 2:1 bilo bolje od gradačačke Kule. U majstorici koja je odigrana danas u Sportskoj dvorani Gimnazije u Brčkom domaće odbojkašice isuviše su lako došle do slavlja.

Prvi set dobile su rezultatom 25:19, u drugom su bile još uvjerljivije - 25:14, dok je tek u trećem setu Kula uspjela da uvede neizvjesnost, ali je i u tom setu Jedinstvo bilo bolje sa 25:23.

Tako su Brčanke zasluženo stigle do 12. titule, a u Brčkom bi slavlje moglo da bude potpuno ukoliko Mladost u majstorici dobije Radnik.

Podsjećamo, u konkurenciji odbojkaša također se igra majstorica i ponovo u Brčkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi