Radišković: Ostavile smo srce na terenu, idemo korak po korak

Kapitenka Kule Gradačac za SportSport.ba nakon prve utakmice finala

Radišković: Ostavile smo srce na terenu, idemo korak po korak

E. Dindić

Zaista je bilo sinoć uživanje posjetiti dvoranu u Pelagićevu. Na programu je bila prva utakmica finala Premijer lige Bosne i Hercegovine za odbojkašice u kojem su se sastale dvije najbolje ekipe u Bosni i Hercegovini ekipa Kule Gradačac i višestruki prvak Bosne i Hercegovine ekipa Bimal-Jedinstva. 

Uz gromoglasnu podršku publike, odbojkašice i jedne i druge ekipe su dale sve od sebe, pa je pobjeda na kraju pripala domaćoj ekipi Kule Gradačca.


Kapiten ekipe i glavna uzdanica ekipe iz Gradačca Anđelka Radišković za portal SportSport.ba prokomentarisala je prvi susret, te podijelila svoja očekivanja od nastavka finalne serije.

"Svi koji su pohodili dvoranu u Pelagićevu, mogli su da vide jednu zaista sjajnu odbojkašku predstavu. U utakmicu smo ušle rasterećeno , i trudile da ostavimo srce na terenu, što smo i postigle. Nastavljamo dalje, sa još većim motivom, nadam se da ćemo uzvratnu utakmicu odigrati približno ovoj, ako ne i bolje, i što da ne pokušati osvojiti titulu", završila je Radišković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi