Božić: Jedinstvo je izvrsna ekipa, a mi u finalu nemamo što izgubiti
Sjajna Milana Božić biće uzdanica Gradačaćanki i u drugom susretu

Sjajna igračica Kule Gradačac za SportSport.ba nakon prve utakmice finala

Božić: Jedinstvo je izvrsna ekipa, a mi u finalu nemamo što izgubiti

E. Dindić

Prva finalna utakmica Premijer lige Bosne i Hercegovine za odbojkašice između Kule Gradačac i  Bimal -Jedinstva (3:2) ponudila je veliku neizvjesnost i na kraju pobjedu izabranica Gorana Hadžića. Bila je ovo utakmica, gdje se moglo vidjeti mnogo dobrih poteza, akcija i svih čari što donosi odbojka. Vrijedi istaći da je ovo prvi poraz odbojkašica iz Brčkog u ovoj sezoni, jer su prvi dio prvenstva završile bez poraza. 

Jedna od najboljih odbojkašica u sastavu tima iz Gradačca Milana Božić za portal SportSport.ba podijelila je impresije nakon susreta, te očekivanja od nastavka finalne serije.

"Što se tiče prve utakmice protiv Jedinstva, zaista smo bile izvanredne i dale sve od sebe od početka do kraja. Bila je to teška utakmica, a mi smo igrale opušteno, jer nismo imale što da izgubimo, nego naprotiv sve što uradimo bio nam je dodatni plus. Igrale smo srcem, od prvog do zadnjeg minuta, što se na kraju i isplatilo", kazala je Božić te nastavila:

"Ekipa Jedinstva je zaista izvrsna i sjajna u svakom pogledu, što pokazuju i silne godine dominacije u bh.ženskoj odbojci, sigurno je da neće biti lagano okititi se titulom. Mi ćemo se boriti dati sve od sebe u svakoj narednoj utakmici, jer sreća prati hrabre. U četvrtak je druga utakmica, idemo ponovo dati sve od sebe u Brčkom, pa što bude vidjećemo na kraju", završila je Božić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti