Tužne vijesti iz Goražda: Od koronavirusa preminula trenerica OK Goražde

Nije uspjela dobiti bitku za život

Tužne vijesti iz Goražda: Od koronavirusa preminula trenerica OK Goražde

S. Mlaćo
Tužne vijesti dolaze iz Goražda.

Pandemija koronavirusa odnijela je još jedan život. U bolnici u Sarajevu preminuela je Dragica Jovičić, trenerica Odbojkaškog kluba Goražde.

"Sinoć smo primili tužnu vijest da nas je napustila naša profesorica i trener Jovičić Dragica, koja se liječila u Sarajevu zbog infekcije Covid-19.

Prof. Jovičić Dragica je bila igračica i trener od samog osnivanja ženske selekcije našeg kluba već davne 1978.godine. Nakon igračke karijere posvetila se trenerskom pozivu i ostavila dubok trag u razvoju ženske odbojke u našem gradu. Bolest je zatekla na mjestu trenera mlađih kategorija OK Goražde“, stoji u objavi OK Goražde.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

U ime redakcije SportSport.ba upućujemo iskrene riječi saučešća porodici i prijateljima preminule Dragice.

Top Komentari

Mowzilla
Lahka ti zemlja bosanska...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi