Odbojkašice Slobode nakon velike drame savladale Goražde
Dramatičan susret u Mejdanu na kraju otišao je na stranu Slobode

16. kolo Premijer lige BiH u odbojci za žene

Odbojkašice Slobode nakon velike drame savladale Goražde

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za odbojkašice u Mejdanu su svoj susret odigrali Sloboda i Goražde. Nakon velike drame slavile su domaće odbojkašice rezultatom 3:2 (25:27, 16:25, 26:24, 25:21, 15:9). 

Odlično su otvorile gošće iz Goražda utakmicu te u prva dva seta prikazale izuzetno dopadljivu odbojku te rezultatom 27:25, i 25:16, vrlo brzo povele sa 2:0 u setovima.

U trećem setu bude se domaće odbojkašice te rezultatom 26:24 smanjuju na 2:1 u setovima, da bi i idući set riješil u svoju korist rezultatom 25:21 za potpuno poravnanje u setovima.

U odlučujućem petom setu Sloboda prikazuje više od igre te rezultatom 15:9, osvaja peti set za konačnu pobjedu od 3:2 u setovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi