Promjene u OK Bihać: Dževad Felić novi trener

Bišćani imenovali novog trenera

Promjene u OK Bihać: Dževad Felić novi trener

Odbojkaški klub Bihać u sljedeću sezonu će ući sa novim šefom stručnog štaba.

Bišćane će u narednom periodu voditi nekadašnji igrač ovog tima i dosadašnji trener ŽOK Bihać Dževad Felić, a prvi pomoćnik u radu će mu biti Adnan Selmanović.

"Prvenstvo je završeno, pokušat ćemo u narednom periodu stvoriti uslove kako bismo bili bolji. O nekim daljim ciljevima još je rano govoriti, o tome ćemo moći više početkom augusta", kazao je Felić nakon preuzimanja dužnosti.

Bihaćki odbojkaši se takmiče u Superligi Federacije BiH, gdje su proteklu sezonu sezonu okončali na četvrtoj poziciji. Ispred su završili OK Napredak (Odžak), OK Sloboda (Tuzla) i OK Bosna (Kalesija).

Inače radi se o najtrofejnijem sportskom kolektivu u gradu na Uni među timskim loptaškim sportovima (dva puta prvaci BiH).

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi