Reprezentativci BiH u sjedećoj odbojci preuzeli prvo mjesto u svojoj grupi

Nova pobjeda

Reprezentativci BiH u sjedećoj odbojci preuzeli prvo mjesto u svojoj grupi

A. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovne u uvodna dva kola Evropskog prvenstva ima maksimalan učinak.

Zlatni momci bh. sporta su u prvom kolu pobijedili Gruziju, a današnji rival im je bila Poljska koja je savaldana ubjedljivo.

Bh. reprezentativci su susret dobili rezultatom 3:0. Bilo je 25:13, 25:18; 25:20. Poljaci u sve tri seta pružili kakav-takav otpor, ali bi naši momci bilo bolji u ključnim momentima.

S ovom pobjedom naša reprezentacija je izbila na prvo mjesto grupe C, a posljednji susret grupne faze igrat će u utorak protiv Mađarske.

Mađari u uvodna dva kola imaju učinak od pobjede i poraza te izabranicima selektora Ifeta Mahmutovića treba trijumf za potvrdu prvog mjesta.

Top Komentari

Klicko
Bravo momci,ponos ove napacene drzave
4 1
Mowzilla
Aferim ⚜️
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi