Selekcije BiH saznale rivale u kvalifikacijama za Euro

Održan žrijeb u Luksemburgu

Selekcije BiH saznale rivale u kvalifikacijama za Euro

Muška i ženska odbojkaška reprezentacija BiH saznale su rivale u nadolazećim kvalifikacijama.

Domaćin žrijeba odbojkaša i odbojkašica u seniorskoj konkurenciji bio je Luksemburg, a nakon izvlačenja kuglica više nema dileme s kim će se naši reprezentativci i reprezentativke boriti za Evropsko prvenstvo BiH.

Voljom žrijeba bh. odbojkaši će igrati u grupi C zajedno sa reprezentacijama Turske, Sjeverne Makedonije i Danske, dok će odbojkašice igrati u grupi F zajedno sa Slovenijom, Češkom Republikom i Latvijom.

Domaćini Evropskog prvenstva u muškoj konkurenciji bit će Poljska, Češka Republika, Finska i Estonija. Evropsko prvenstvo za odbojkašice će se, s druge strane, igrati u u Srbiji, Bugarskoj, Hrvatskoj i Rumuniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi