Simić: Sutra je idealna prilika da se vratimo na pobjednički kolosijek
Popularne Lastavice žele da se vrate na pobjednički kolosijek nakon neugodnog poraza od BL Voleya

Odbojkašica Slobode pred sutrašnji kantonalni derbi

Simić: Sutra je idealna prilika da se vratimo na pobjednički kolosijek

E. Dindić, foto: E. Dindić

Odbojkašice Smeča u okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svome terenu dočekuju kantonalnog rivala ekipu Slobode. Kantonalni derbi koji će ponuditi dobru odbojku, te sigurno neizvjestan susret do samoga kraja.

Odbojkašica Slobode Daliborka Simić za SportSport.ba podijelila je impresije pred sutrašnji okršaj.

"Nakon neugodnog poraza od ekipe BL Volley, gdje jednostavno nismo imale svoj dan, proteklu sedmicu smo vrijedno trenirale da bi se spremile za kantonalni derbi protiv ekipe Smeča. Odigrale smo u pripremnom periodu, sa njima dvije prijateljske utakmice, te smo obje dobile. Sutra će biti mnogo teže, ali ubjeđena sam da ćemo osvojiti nova tri boda", rekla je Simić.

Utakmica između Smeča i Slobode na rasporedu je sutra sa početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije