Prekinuta jedna od najtrofejnijih saradnji u bh. sportu

Potvrđen rastanak

Prekinuta jedna od najtrofejnijih saradnji u bh. sportu

H. Zilić

Aktuelne prvakinje Bosne i Hercegovine u odbojci ŽOK Bimal Jedinstvo Brčko, u novu sezonu ulazi sa novim tenerom.

Smail Pezerović više nije trener brčkanskog tima i svoju trenersku karijeru će nastaviti u Austriji.

Pomenuti stručnjak je Jedinstvo vodio u posljednjih sedam sezona i od ekipa iz Brčka napravio nedodirljiv tim u bh. odbojci, a imali su i zapaženih nastupa na evropskoj sceni.

"Nakon sedam godina provedenih na mjestu šefa stručnog štaba našeg kluba, Smail Pezerović, svoju trenersku karijeru nastavlja u Austriji.

Treneru, sretno i da sa novim klubom nišžeš uspjehe", stoji u saopštenju ŽOK Jedinstvo Brčko.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

Nakon sedam godina provedenih na mjestu sefa strucnog staba naseg kluba, Smail Pezerovic, svoju trenersku karijeru nastavlja u Austriji. Treneru, srecno i da sa novim klubom nizes uspjehe.

Posted by ŽOK "Bimal-Jedinstvo" BRČKO on Monday, July 18, 2022

Ovim rastankom prekinuta je i jedna od najtrofejnijih saradnji u bh. sportu, a klub će u narednim danima zvanično objaviti ko je novi šef stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi