Studenti u nezaustavljivoj seriji

Novi trijumf sarajevskog tima

Studenti u nezaustavljivoj seriji

M. Šljivak

Odbojkaši sarajevske Bosne su u Skenderiji savladali ekipu OK Maglić iz Foče rezultatom 3:1 po setovima (29-27, 21-25, 25-20, 25-22).

Bila je to jedna prava "muška" utakmica, a gledaoci su nakon dugo vremena imali priliku istinski uživati u kvalitetnim potezima obje ekipe.

U prilog tome govori podatak da je prvi set završen rezultatom 29:27 u korist odbojkaša Bosne i to nakon vodstva ekipe Maglića 16:22.

Na krilima izvanrednog Bezdroba i kapitena Fatića, ali uz veliki doprinos svih ostalih igrača, popularni Studenti su i u nastavku meča odigrali izvanredno i pobjedom se odužili svojim navijačima za veliku podršku.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (M):

OK Bosna zabilježila četvrtu pobjedu u nizu pod trenerskom palicom Kenana Gluhića i dospjela u gornji dio premijerligaške tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi