Tamara Stojanović: Utakmica sa ŽOK Goražde nam je generalna proba za Premijer Ligu BiH
Mlada Tamara Stojanović jedna je od najvećih uzdanica SOK Mostar u predstojećoj sezoni

Mlada odbojkašica SOK Mostar

Tamara Stojanović: Utakmica sa ŽOK Goražde nam je generalna proba za Premijer Ligu BiH

Odbojkašice SOK Mostar u protekloj sezoni su izborile povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine a u srijedu će nakon niza pripremnih utakmica mostarske odbojkašice konačno dočekati i prvu takmičarsku utakmicu.

Mostarske odbojkašice sutra će u dvorani na Bijelom Brijegu u okviru 1/4 finala Kupa OS BiH dočekati ŽOK Goražde.

Mlada Tamara Stojanović, jedna od najboljih odbojkašica mostarskog tima za SportSport.ba u najavi ovog meča kaže slijedeće:

"Napokon smo dočekale da nakon niza pripremnih utakmica odigramo i službeni susret" - govori Tamara i dodaje:

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Ispred nas je prva takmičarska utakmica i odmah zahtjevan protivnik. S curama iz ŽOK Goražde imamo dosta iskustva i znamo da nas sutra očekuje sve osim laka utakmica. S druge strane mi smo spremne i želimo opravdati očekivanja nešeg stručnog stožera. Ova će nam utakmica poslužiti ujedno kao i generalna priprema za početak natjecanja u Premijer Ligi BiH" - kazala je Stojanović.

Utakmica između SOK Mostar i ŽOK Goražde igra se sutra u 18h u dvorani na Bijelom Brijegu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi