Tijana Bošković Turkinji pokazala snimak o kojem priča Balkan, reakcija je apsolutno iznenađenje

Svi su oduševljeni

Tijana Bošković Turkinji pokazala snimak o kojem priča Balkan, reakcija je apsolutno iznenađenje

A. Čaušević

Tijana Bošković, najbolja svjetska odbojkašica već godinama igra u Turskoj. Već godinama je članica ekipe Eczacıbası Dynavit s kojom je prije nekoliko dana postala prvakinja svijeta. Izgleda da djevojka rođena u BiH odlično prenosi "ex-yu" običaje i na turske saigračice. 

Već mjesecima cijeli region priča o samo jednoj ženi, barem kada je u pitanju estradna scena. To je Aleksandra Prijović

Pjevačica iz Srbije je napunila dvorane u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, a nekoliko njenih pjesama su zauludili mnoge i Sprkinja je za kratko vrijeme doživjela nagli uspon.

Za Prijoviću zahvaljujući Tijani Bošković su čule igračice Eczacıbasija, a čini se da su naučile i neke njene pjesme.

Tako se na internetu pojavio snimak kako Hande Baladin jedna od najboljih turskih odbojakšica savršeno pjeva itekako populanu pjesmu "Ja sam odlično".

Oglasi

Reakcija 26-godišnje je bila aspolutni hit jer je djelovalo da savršeno poznaje naš jezik ili je jednostavno tako dobro naučila pjesmu.

Bošković i Baladin su saigračice od 2019. godine, a prije nekoliko dana su postale i klupske prvakinje svijeta sa ekipom Eczacıbasija.

U finalnom meču Bošković je bila najbolja igračica te je postigla i ključne poene u trijumfu nad Vakif Bank Spor Kulubu rezultatom 3:2.

Djevojka rođena u Trebinju je poslije meča oduševila sve tako što je odučila da trofej preuzme Simge Akoz koja je ranije bila kapiten ekipe.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Blagor gluhim...
1 0
HamzaVojvoda
To turci
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije