Tužan dan za bh. odbojku: U saobraćajnoj nesreći život izgubila Erna Sinanović

Stravična nesreća kod Kalesije

Tužan dan za bh. odbojku: U saobraćajnoj nesreći život izgubila Erna Sinanović

E. Čaušević

Tužna vijest večeras je potresla ljubitelje odbojke u Bosni i Hercegovini jer je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći život izgubila Erna Sinanović.

Erna Sinanović bila je jedna od najboljih odbojkašica naše zemlje u prethodnih 20 godina, a njen život prekinut je večeras u saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini Kalesije.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći život su izgubile tri djevojke među kojima je i legendarna bh. odbojkašica. Erna je svoju karijeru završila početkom 2016. godine u dresu kalesijske Bosne u kojoj je i ponikla.

U svojoj veoma uspješnoj karijeri osvojila je sve što se moglo osvojiti, a dobila je i priznanje za najboljeg sportistu općine Kalesije. Igrala je za OK Polo, Kulu Gradačac i kalesijsku Bosnu, te je u dresu reprezentacije BiH bila standardni igrač dugi niz godina.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

Redakcija portala SportSport.ba izražava saučešće porodici i prijateljima Erne Sinanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi