Uz podršku sa tribina do historijskog plasmana na Evropsko prvenstvo

Sretno djevojke!

Uz podršku sa tribina do historijskog plasmana na Evropsko prvenstvo

S. Grebović

Krizni  štab ZE-DO kantona  odobrio 1000 gledalaca po utakmici na utakmicama kvalifikacija  za  odlazak na Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Svi klubovi rezervaciju karata mogu izvršiti najkasnije do 12.5.2021. u 18.00 sati putem maila [email protected].

Obzirom da vlada veliko interesovanje na stranici saveza će biti objavljeno kad sve ulaznice bude rezervisane!

Cijena dnevne ulaznice iznosi 10 KM, a klubovi su obavezni naznačiti za koji dan i koju količinu ulaznica rezervišu. Ulaznice će se preuzimati na dan utakmice ispred SD “Husejin Smajlović” u Zenici.

Ukoliko klub izvrši rezervaciju, a ne preuzme ulaznice, iste će morati biti plaćene.

Svi koji budu došli na utakmice moraće se pridržavati uputa organizatora epidemiološke sigurnosti.

Podsjećamo, ženska odbojkaška rerpezentacija Bosne i Hercegovine je nakon pobjeda nad Latvijom i Slovenijom, te nakon jednog poraza od selekcije Češke Republike došla na korak od plasmana na prvenstvo Evrope.

Češka Rebulika je lider naše grupe sa devet bodova, BiH ima šest, Slovenija tri, Latvija je bez bodova. Naše djevojke imaju set količnik 6:3, Slovenke 4:6. Latvija je jučer namučila Sloveniju u drugom setu. Slovenke su slavile sa 25:15, 29:27 i 25:14, tako da je i današnja ubjedljiva pobjeda protiv Latvije prednost za našu selekciju, ako bi se zatvarao krug sa Slovenkama.

Top Komentari

CeZenicaLik
Sretno djevojke.Zenica je uz vas
12 0
Dzambo
Da se sve uskoro aBd vrati u normalu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi