Aganović: U Foči pružiiti maksimum za pobjedu

Trener i igrač OK Kakanj 78 za SportSport.ba

Aganović: U Foči pružiiti maksimum za pobjedu

D. Kurbegović

Odbojkaši Kaknja sutra u Foči igraju prvi meč u okviru doigravanja za prvaka BiH. Kakanjci su se u play off plasirali s drugog mjesta, odmah iza brčanske Mladosti.

Protiv ekipe Maglića koja je završila na 7. mjestu Kakanjci su slavili dva puta u regularnom dijelu prvenstva. Ipak, trener i igrač ekipe "Kakanj 78"  Almir Aganović poziva na oprez:

"Očekuje nas mnogo teška i važna utakmica. Poznajemo dobro ekipu Foče, slavili smo dva puta protiv njih ali play off je nešto drugo. Zdravstveni bilten nije na našoj strani no ipak nadam se da ćemo biti kompletni i pružiti maksimum u prvoj utakmici.", kazao je popularni Švabo i dodao:

"Teško je prognozirati ko bi mogao do finala. Po meni je jedino Mladost sigurna. Mi ako prođemo ekipu Maglića idemo na pobjednika utakmice Radnik - Jedinstvo tako da će biti neizvjesno i u toj utakmici a također i u polufinalu bez obzira koja ekipa prođe. Ipak, u ovom meču bih dao prednost ekipi Radnika koja je se jedina pojačala za play off."

Meč se igra u sportskoj dvorani u Foči s početkom u 19:00 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi