Svi su ostali u nevjerici: Policajac nije prepoznao zvijezdu pored terena i žestoko je reagovao

Našao se u nezgodnoj situaciji

Svi su ostali u nevjerici: Policajac nije prepoznao zvijezdu pored terena i žestoko je reagovao

Midhat Šljivak

Zanimljiva situacija desila se prije nekoliko dana u Green Bayu tokom utakmice između Bayerna i Manchester Cityja.

Pored terena se u dresu Bayerna našao i igrač NFL-tima Green Bay Packersa AJ Dillon. On se družio s navijačima pored tribina dok je igra bila u prekidu zbog kiše, a zatim je stigla reakcija policajca koji je bio tu.

On nije prepoznao running backa Packersa. Odlučio ga je silom skloniti s mjesta na kojem je bio i žestoko ga je odgurnuo.

Dillon nije mogao da vjeruje šta se dešava, kao i navijači koji su bili u šoku, a zatim je AJ odlučio da im se pridruži na tribinama.

Interesantno je kako je Dillon zapravo bio zadužen da podigne publiku tokom pauze zbog kiše. On je otkrio šta se dešavalo.

"Dvojica pripadnika osiguranja su me doveli dole tokom pauze kako bih podigao publiku koja je bila na kiši. Vjerovatno mu niko nije javio da ću biti tu", rekao je Dillon i dodao je:

"Ovo je bio samo nedostatak komunikacija. U policiji GB-a su sjajni momci i drago mi je što ih imamo na utakmicama i da nas oni čuvaju. Stajati tamo na pljusku nije nimalo lako. Sve je u redu", poručio je running back Packersa.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi