Vozač kamiona postao milioner zahvaljujući bahatom ispadu umišljene zvijezde
Foto - Instagram

Novi veliki skandal

Vozač kamiona postao milioner zahvaljujući bahatom ispadu umišljene zvijezde

Midhat Šljivak

Vozač kamiona Anton Tumanov postao je milioner nakon što je sud naložio da mu bahati igrač američkog fudbala Antonio Brown isplati 1.2 miliona dolara za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Bahati Antonio Brown poznat je po brojnim skandalima, a 2020. godine je pretukao vozača kamiona Antona Tumanova dok je ovaj radio njegovu selidbu.

U jednom trenutku došlo je do svađe. NFL zvijezdi se nije dopala cijena usluge, pa je odlučio fizički napasti vozača.

Brown nije imao milosti prema nesretnom čovjeku. Nanio mu je teške tjelesne povrede zbog kojih je dobio ukupno tri i po godine uslovne kazne za tri optužbe koje u ovom slučaju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ce1mNyWPtIJ/[/instagram]

Tumanov je naravno tražio odštetu za povrede koje je zadobio. Dobio je nekadašnju NFL zvijezdu na sudu i Brown će morati da mu isplati 1.2 miliona dolara.

Oglasi

Antonio Brown će na račun vozača kamiona morati uplatiti 407.000 dolara za bolničke troškove, kao i 793.000 dolara za duševnu bol koju je pretrpio.

Ovakva bahatost čuvenog NFL igrača nije nepoznanica. Nije mu prvi put da pravi skandale i u posljednjih nekoliko godina više je na stranicama žute štampe nego u američkom fudbalu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeuQmS4PElR/[/instagram]

Iako još uvijek nije zvanično okončao karijeru 34-godišnji wide receiver je posljednji angažman imao prošle godine u Tampa Bay Buccaneersima.

Sada je bez tima. Zatražio je da ga timovi potpišu i da zatim ode na opraciju članka, što apsolutno niko nije želio uraditi.

On je prije Bucsa igrao u New England Patriotsima, Oakland Raidersima, a slavu je stekao u dresu Pittsburgh Steelersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi