Neviđena glupost čovjeka koji zarađuje bogatstvo: Skinuo se usred meča i pobjegao s terena

Odmah je dobio otkaz

Neviđena glupost čovjeka koji zarađuje bogatstvo: Skinuo se usred meča i pobjegao s terena

A. Čaušević

Problematični wide receiver Antonio Brown izveo predstavu koja će ostati upamćena kao jedan od nezaboravnih trenutaka u NFL historiji.

U posljednjem ispadu kontrovezne karijere Browns je skinuo opremu, bacio je dres u publiku te polugol istrčao sa stadiona MetLife u New Yerseyu.

Sve se to dešavalo u trećoj četvrtini utakmice New York Jets - Tampa Buy Buccaneers pri rezultatu 24:10. Kontroverzni Brown se za sulud potez odlučio kada je shvatio da nije u timu.

Osiguranje utakmice je saopštilo kako je Browna sa stadiona ispratila policija te da se s timom nije vratio u istom avionu.

Ovaj 33-godišnjak, koji je 2020. godine napao kamion u pokretu te je morao ići na psihološko savjetovanje radi kontrole bijesa, se poslije ispada oglasio na društvenim mrežama.

Sebe je opisao kao "super gremlina" te je poručio da je pravio razliku na terenu te da je američki fudbal ono što voli, a ne ono što jeste.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/RapSheet/status/1477740653039783941[/twitter]

Poslije meča trener Bruce Arians je kratko poručio da Brown više nije igrač Buccaneersa te je tražio od novinara da se više priča o fenomenalnom preokretu njegovog tima i pobjedi 27:28.

Brown zarađuje 6.5 miliona dolara godišnje, a jedan od razloga za ispad krije se u tome da je bio jako blizu bonusa od milion dolara kada ga je trener izveo iz igre.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CYPqR9EPh07/[/instagram]

Inače, osvajač Super Bowla se upravio vratio nakon odrađene suspenzije od tri utakmice jer je ranije kršio pravila o koronavirus protokolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi