Brady odabrao glumca za film o njemu: On je legenda grada, biram njega
Tom Brady je izabran tek u šestoj rundi NFL drafta 2000. godine. Niko nije očekivao od njega da napravi veliku karijeru, ali je on postao jedan od najvećih ikad (Foto: EPA)

Legenda New England Patriotsa

Brady odabrao glumca za film o njemu: On je legenda grada, biram njega

M. Šljivak

Legendarni quarterback New England Patriotsa Tom Brady još uvijek nema namjeru da završi karijeru, iako na leđima ima 41 godinu.

Brady i dalje igra zaista sjajno, pa nije nikakvo čudo što je godinama briljirao sa Patriotsima sa kojima je osvojio pet titula prvaka.

Kako se njegova fantastična karijera bliži kraju, sve se više priča o snimanju filma o njegovom životu i karijeru. Tom već zna kojeg bi glumca unajmio da igra njega.

"Izabrao bih Marka Wahlberga. On je legenda grada Bostona, naš 'proizvod'. Tu je iz Dorchestera", rekao je Brady.

Međutim, visina je ono što bi režiserima predstavljalo problem kada bi izabrali Wahlberga jer je on visok svega 173 centimetra, dok je Brady visok 193 centimetra.

Zbog toga će vjerovatno uloga Toma Bradyja pripasti nekom drugom, ali i mlađem glumcu, jer je Wahlberg danas 47-godišnjak,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi