Miami Dolphinsi su bili bez poraza, ali onda su sreli Toma Bradyja

NFL liga

Miami Dolphinsi su bili bez poraza, ali onda su sreli Toma Bradyja

Ekipa New England Patriotsa upisala je večeras drugu ovosezonsku pobjedu u NFL ligi. 

Ekipa koju sa klupe predvodi trener Bill Belichick imala je dva vezana poraza prije ovog meča, ali danas je odgovorila na najbolji mogući način te je pregazila do sada neporažene Delphinse.

Još jednom je briljirao nevjerovatni quarterback domaće ekipe Tom Brady koji i sa 41. godinom igra sjajno. On je večeras bacio čak šest touchdown pasova te je pomogao svojoj ekipi da slavi pobjedu rezultatom 38:7.

Od ostalih rezultata utakmica koje su završene do ovog momenta izdvojit ćemo tijesnu pobjedu Cincinnati Bengalsa protiv Atlanta Falconsa 38:37, trijumf Chicaga protiv Tampa Bayja 48:10, Dallas Cowboysa protiv Detroit Lionsa 26:24 i Green Bay Packersa protiv Buffalo Billlsa 22:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi