Bivša Spajsica ljubi i grli šefa Red Bulla, a okolo kruži email sa sadržajem koji će je dokrajčiti

Prave se da je sve u redu

Bivša Spajsica ljubi i grli šefa Red Bulla, a okolo kruži email sa sadržajem koji će je dokrajčiti

E. Škorić

Tokom vikenda šef Red Bulla Christian Horner i njegova supruga Geri Halliwell-Horner često su viđeni zajedno. Iako im je brak uzdrman velikom aferom koja je zahvatila Formulu 1, par pokušava da pokaže snagu i solidarnost.

Pred kamerama sve je u redu ili tako izgleda. Svako ko je gledao Veliku nagradu Bahreina na početku ovogodišnje sezone Formule 1 ne samo da je mogao vidjeti uvodnu pobjedu Maxa Verstappena, već i nekoliko novih dojmova najistaknutijeg sporednog događaja trkaće serije.

Šef tima Red Bulla Christian Horner i njegova supruga Geri Horner više puta su viđeno kako se ljube, smješkaju i drže za ruke. Očito su htjeli da pokažu da u njihovom kućanstvu nema problema, ali navodno je moćni šef Formule 1 morao učiniti ustupke zbog lijepih slika i na nagovor supruge koja ne želi da im imidž bude narušen.

Već danima ne nedostaje glasina o tome šta se događa iza kulisa. Nakon optužbi protiv Christiana Hornera da se nedolično ponašao prema zaposlenici, sve su oči uprte u njega i njegovu slavnu suprugu Geri Halliwell. Bivša Spajsica (bila članice Spice Girlsa) očito mora trpjeti tobogan emocija u ovom trenutku.

Prvo su se pojavile optužbe, zatim je njen suprug oslobođen kroz internu istragu, a nedavno je uslijedio pikantan, ali anoniman e-mail za oko 150 ljudi, uključujući mnoge kolege iz Formule 1. E-mail navodno sadrži izvatke iz privatne korespondencije između Hornera i dotične zaposlenice, čime su javno doveli u pitanje rezultate istrage.

Oglasi

Nakon pregleda sadržaja, "Spiegel" piše: "Što se tiče izgleda ili sadržaja, ne postoji ništa što bi upućivalo na to da je datotekama manipulirano s programom za uređivanje slika kao što je Photoshop ili da su stvorene pomoću generatora teksta u sliku. Također u snimkama zaslona WhatsAppa nema očitih znakova krivotvorina".

Christian Horner službeno je izjavio: "Neću komentarisati anonimna nagađanja, ali da ponovim: uvijek sam negirao optužbe."

Britanski tabloid "The Sun" sada piše da njegova supruga sama izvlači zaključke iz trenutne situacije oko svog supruga. Sukladno tome, navodno je zahtijevala da Christian Horner uglavnom, ako je moguće potpuno, prekine kontakt sa zaposlenicom. Budući da joj je Horner, strogo govoreći, nadređen, može samo u ograničenoj mjeri udovoljiti zahtjevima svoje žene.

Gospodin i gospođa Horner - Život im se pretvara u pakao

Priča se da je Geri Horner zbog toga suprugu dala "stroga pravila" za njegovo buduće ponašanje.

Kriza Horner-Halliwell vjerovatno će se nastaviti: čak i ako se čini da su njih dvoje postigli dogovor između sebe, Red Bull navodno ispituje slike. Što će se dogoditi ako se potvrdi njihova autentičnost ostaje nejasno. Teoretski, u pravilniku Formule 1 bilo bi dovoljno paragrafa da se Horner kazni. Red Bull će također morati pronaći način da se nosi sa situacijom. Slični slučajevi u drugim industrijama, poput filma i medija, nedavno su izazvali velike skandale – i promjene.

Oglasi

Susjedi h optužili za nepoštivanje zbog želje da izgrade bazen u blizini crkve

Christian Horner i Geri Halliwell optuženi su za nepoštivanje svojih susjeda s planovima za izgradnju bazena u njihovoj dva miliona funti vrijednoj vili u Northamptonshireu. Voditelj tima Red Bulla i bivša Spice Girl već su nekoliko puta promijenili svoj dom iz 16. stoljeća, ali neki smatraju da sada prelaze granicu.

The Times tvrdi da su susjedi opisali par kao nepoštivanje zbog planova za izgradnju vanjskog bazena unutar posjeda. Prošle su godine zatražili građevinsku dozvolu za izgradnju, koja bi bila smještena u ograđenom kuhinjskom vrtu.

U dokumentu je navedeno da bazen neće biti vidljiv s terena obližnjeg crkvenog dvorišta i neće imati nikakvog utjecaja na crkvu, koja datira iz 1220. godine, dok Horner i Halliwell pokušavaju modernizirati svoj dom.

Međutim, susreli su se s oštrim pismom od susjeda u kojem se odbacuje pomisao da se takvi planovi provode jer bi to "nepoštovalo" crkvu koja je još uvijek u uporabi.

“Bio bi vrhunac nepoštovanja stajati u crkvenom dvorištu tokom sahrane i biti ometen vrištanjem, vikom i prskanjem s male udaljenosti”, napisao je susjed. “Ovo je maleno, ali posebno lijepo selo u ruralnoj zajednici sa svojim vlastitim kriket timom čiji je domaći teren niz cestu. Očito je dio sela oko crkve zaštićeno područje i tražim da se očuva mir tog područja kakav je sada, kako bi mještani i posjetitelji mogli i dalje uživati ​​u selu koje su odabrali zbog njegove ljepote i mira. ”

Čini se da je porodica Horner zapela u ozbiljne probleme i da se suočava sa velikim problemima, ali ako je ljubav dovoljno jaka, pobijedit će sve nedaće. Hoće li, vidjet ćemo uskoro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi