Čudesna partija Goffa za novu pobjedu Ramsa

Tim iz Los Angelesa upisao i četvrti trijumf

Čudesna partija Goffa za novu pobjedu Ramsa

M. Šljivak

Ekipa Los Angeles Ramsa slavila je i četvrtu pobjedu u novoj sezoni NFL-a.

Sinoć su Ramsi u sjajnom meču i derbiju Nacionalne lige savladali Minnesota Vikingse 38:31 uz fantastičnu partiju quarterbacka domaćeg tima Jareda Goffa.

Iako su Vikingsi bili konstantno blizu na kraju nisu mogli da dođu do pobjede. Goff, ali i dobra odbrana su bili ključni i Ramsi su stigli do četvrte pobjede iz isto toliko mečeva.

Goff je saigračima omogućio čak pet touchdowna od čeka tri u drugoj dionici, a ukupno je imao čak 465 jardi i kompletirao je nevjerovatnih 26 od 33 pasa.

Tako je u njegovoj sjeni ostala također odlična partija Kirka Cousinsa sa druge strane. On je imao 422 bačena jarda i tri toucdhowna, ali protiv Goffa i Ramsa se nije moglo.

Naredne nedjelje Ramsi će imati teško gostovanje u Settleu kod Sehawksa, dok Vikingsi idu kod prvaka Philadelphia Eaglesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije