Plavuša je dečka dovela pred svršen čin usred meča, reakcijom je svim muškarcima porastao u očima

Napravio je hrabar potez

Plavuša je dečka dovela pred svršen čin usred meča, reakcijom je svim muškarcima porastao u očima

Admin Čaušević

Pojedine djevojke se i ne mogu strpiti da ostanu pogledati cijeli meč sa svojim dečkom, zbog čega se njihov partner nađe u velikoj dilemi, pokazala je to i scena iz SAD-a.

Umjesto u restoran ili kafić izvesti djevojku na neki sportski događaj je postala uobičajna pojava u svijetu, to je u subotu navečer bio i slučaj sa jednim parom iz SAD-a.

Atraktivna plavuša je sa svojim dečkom otišla pogledati meč američkog fudbala između univerziteta Florida State Seminoles i Louisville Cardinals, ali je u jednom trenutku izgubila strpljenje.

Usred utakmice djevojka je tražila od dečka da napuste tribini i krene s njim što je automatski njenog dečka dovelo u pat poziciju, tj. da bira između nje i sporta kojeg voli.

Takvo uslovlavanje obično zna stvoriti probleme u vezi, ali ovaj dečko se i nije previše dvoumio zbog čega je i porasta muškarcima u očima, barem onim slobodnim.

Oglasi

Nakon što da je djevojka ljubazno zamolila čak ga je pokušala šarmirati, dečko nije stigao ni izustiti nekoliko riječi, pokušao je zaustaviti rukom, ali se odmah predao.

Očigledno mu je u glavi bila samo utakmica i fokus na dešavanja na terenu, oko djevojke se nije pokušao ni previše potruditi, već je sjeo na stolicu i nastavio gledati susret.

Da li mu je odlazak na utakmicu ujedno bio i posljednji izlazak sa djevojkom, nije poznato, ali će sigurno imati da objasni neke stvari.

Subota je bila definitivno košmarna za ovog dečka pošto su i Cardinalsi na kraju izgubili svoj meč rezultatom 16:6 i nesretni Amerikanac će željeti da vikend što prije ostavi iza sebe.

Inače, svi univerzitetski sportovi su jako popularni u SAD-u, tako je duelu Seminoles i Cardinalsa bilo prisutno više od 60.000 gledatelja. 

Među njima se našao i jedan par koji je postao viralan na društvenim mrežama, ali po njihovu žalost uopšte ne po lijepom.

Top Komentari

user1676631476
A mozda je rekla idem po kokice, sjedi tu i cuvaj mi mjesto.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti