Dupla dnevnica za zaštitara! Plavuša svima oko sebe pokazala bujne grudi, odmah je surovo kažnjena!

Stvari kakvim nije mjesto na stadionima

Dupla dnevnica za zaštitara! Plavuša svima oko sebe pokazala bujne grudi, odmah je surovo kažnjena!

Admin Čaušević

Željna pažnje kreatorka sadržaja za odrasle je došla na stadion te je svima pokazala svoje grudi, ubrzo ju je dočekalo ogromno poniženje. Mnogi su opravdali potez slavnog kluba prema plavuši sa bujnim grudima.

Danii Banks (33) snimila se kako pokazuje svoje bujne grudi na utakmici Las Vegas Raidersa kada je ovaj tim igrao protiv New York Jetsa. Meč je bio na programu u nedjelju navečer.

Kada su vidjeli šta radi policajci i zaštitari su prišli kreotorki sadržaja za odrasle te su joj poručili da odmah napusti stadion.

Amerikanka je TMZ kazala da je zaštitari i policajci nisu ispratili van stadiona, ali su joj poručili sljedeće: "Ne moraš ići kući, ali da se gubi sa utakmice."

[instagram]https://www.instagram.com/p/Czk0NDWu7Qj/[/instagram]

Policajci Banksovoj nakon incidenta nisu izdali kaznu niti su je uhapsili, dok protiv nje nije podnesena ni krivična prijava.

Oglasi

Banks je porno zvijezda poznata na društvenim mrežama po slikama u kupaćim kostimima s oblinama, a trenutno ima osam miliona pratitelja na Instagramu.

Inače ova plavuša od ranije ima posla sa LA Raidersima. Tako je gostujući u jednom podcastu optužila višeg igrača ovog tima Damona Arnetta da joj je ukrao sat, telefon i novac.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CzlANXmOip2/[/instagram]

"Damon Arnette, mali fudbaler, koji je igrao za Raiderse koji su izbačen iz tima pokušavajući upucati nekoga ili je napravio neko s*anje", počela je Banks te nastavila:

"Ja sam otišla u kupaonicu, on mi je ukrao sat Cartier, uzeo je moj drugi telefon i skinuo mi je sav novac sa računa."

"Imam sve snimljeno kako on i njegovi prijatelji napuštaju moju kuću", poručila je ona.

Arnette je odgovorio na optužbe na svom Instagram Storyju kazavši da bi Banks trebala smisliti bolji način da se nosi s njim, ili da to uopšte ne radi.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Ružna je u 4 pičqe materine
1 0
Realno01
Sad će bolesnici pisati kao ovo je cool,njen život njena stvar a to što su djeca oko nje oni nemaju pravo na normalno djetinjstvo Jel,sebični gadovi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi