EP u sjedećoj odbojci: Nova pobjeda Bosne i Hercegovine

"Pala" i Mađarska

EP u sjedećoj odbojci: Nova pobjeda Bosne i Hercegovine

A. Beganović

U okviru 3. kola Evropkog prvenstva u grupi C eprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci nadigrala je Mađarsku.

Naši reprezentativci u sjedećoj odbojci slavili su sa maksimalnih 3:0 po setovima te su tako osigurali prvo mjesto u svojoj grupi.

Sjajno su otvorili meč i prvi set su riješili u svoju korist rezultatom 25;11, dok su u drugom bili još uvjerljiviji (25:8). Niti u trećem setu nije bilo previše uzbuđenja s obzirom da su naši reprezentativci slavili sa 25:12.

U osmini finala naši zlatni momci će snage odmjeriti sa Francuskom. Apsolutni su favoriti i svaki rezultat osim pobjede našeg nacionalnog tima bio bi veliko iznenađenje.

Za Bosnu i Hercegovinu danas su nastupali Ismer Godinjak, Adnan Manko, Stevan Crnobrnja, Adnan Kešmer, Armin Šehić, Mirzet Duran, Nizam Čančar, dževar Hamzić, Jasmin Brkić, Safet Alibašić, Sabahudin Delalić i Ermin Jusufović.

Top Komentari

Mowzilla
Zlatni ljiljani ⚜️
2 0
Jasminn
Cestitke. Naprijed Bosnooo!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi