Laka lova: Slavna faca je izbacila iz kuće, ona se osjeća uvrijeđeno i traži 30 miliona dolara
Erica Herman od Tigera Woodsa traži cifru od 30 miliona dolara za sve što je učinila za njega prethodnih godina (Foto: Screenshot)

Erica tužila Woodsa

Laka lova: Slavna faca je izbacila iz kuće, ona se osjeća uvrijeđeno i traži 30 miliona dolara

M. Šljivak

Erica Herman sada je već bivša djevojka kontroverznog golfera Tigera Woodsa, a iako s njim nije bila u braku ona je odlučila tužiti ovog sportistu i traži 30 miliona dolara odštete zbog navodne zavjere da je izbaci iz kuće.

Tiger Woods je kroz tokom bogate karijere zaradio silno bogatstvo. Ovaj 47-godišnjak težak je više od milijardu dolara, a njegov novac odavno je privlačio brojne žene.

Šest godina je Woods proveo sa švedskim modelom Elin Nordgren (2004. - 2010.). S njom je dobio dvoje djece, ali brak nije mogao opstati zbog silnih prevara od strane golfera.

Želio je Tiger da je ponovo ženi. Međutim, ona je tražila bračnu klauzulu po kojoj bi joj u slučaju nove prevare morao isplatiti 350 miliona dolara.

Zbog toga je Woods odustao od ponovnog stajanja na ludi kamen. Posvetio se drugim djevojkama, a od 2017. godine je u vezi s Ericom Herman.

Oglasi

Ni ova veza nije izdržala. Woods je djevojku odlučio ostaviti, ona tvrdi da je Tiger sve namjestio kako bi je se riješio. Poslao ju je na odmor i zatim joj onemogućio povratak kući.

Pred početak veze 2017. godine ova 38-godišnjakinja je potpisala ugovor s Woodsom po kojem ne može tužiti Woodsa nakon potencijalnog raskida veze.

Ipak, ona želi 30 miliona dolara za sve što je učinila tokom veze s Tigerom. Tvrdi da je on imao koristi imao. Zatražila je da se ugovor poništi i traži novac.

"Erica je sve ostavila da bi bila s Tigerom. Držala ga je za ruku u najtežim trenucima govoreći mu da će sve biti u najboljem redu. Nije mogao tražiti više od nje", govori za američke medije izvor blizak Erici Herman.

Ona je uz njega bila tokom nesreće koju je doživio u februaru 2021. godine. Bila je to teška saobraćajka u kojoj je Woods jedva ostao živ.

Erica smatra da bi barem zbog toga trebala dobiti naknadu. Angažovala je advokate da ospori ugovor kojeg je potpisala i želi samo 30 miliona dolara.

Promo

Oglasi