Stravičan video i teške scene u domu fudbalera: "Neko pokušava da me ubije"

Griffen ima psihičkih problema

Stravičan video i teške scene u domu fudbalera: "Neko pokušava da me ubije"

M. Šljivak

Jučerašnji dan donio je zaista teške scene za saigrače, porodicu i prijatelje fudbalera Minnesota Vikingsa Eversona Griffena.

Nesretni igrač američkog fudbala završio je u bolnici nakon što je 14 sati bio zatvoren u svom domu i odakle je tražio pomoć, tvrdeći da ga neko pokušava ubiti.

Griffen je snimio i video iz kreveta u kojem drži pištolj. Vidno je uznemiren, a prijateljima je slao poruke da mu pomognu.

"Nalazim se u svom domu. Crn***e me pokuašvaju ubiti. Ovo je moj pištolj, registrovan na mene i znam tačno gdje sam ga kupio. Imam sve papire", govori na snimku fudbaler, a zatim je napisao:

"Trebam pomoć. Neko me pokušava ubiti u mom domu.

[twitter]https://twitter.com/UnFadeable21/status/1463503561573081093[/twitter]

Policija je reagovala nakon snimaka. Došli su ispred doma zvijezde Vikingsa, ali on nije želio da napusti kuću.

Na kraju su ga ipak uvjerili da mu se neće ništa dogoditi. Prebačen je u bolnicu i bit će mu pružena psihijatriska pomoć.

"Napustio je kuću bez ikakvih incidenata i trenutno mu se ukazuje pomoć koja mu je potrebna. Zahvaljujemo uredu šerifa na brzoj reakciji i želji da se ova situacija okonča na najbolji mogući način", saopšteno je iz Vikingsa.

Griffen je smješten u bolnicu, a treba istaći da je on i 2018. godine imao psihičkih problema zbog kojih je propustio sezonu.

Top Komentari

Zoilomas
Cim mu vidis usne znas sta je u pitanju
0 0
pjanke.sa
Osto na tripu Grifko brat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi