Hrvatski vaterpolista pozvao na svadbu rivala iz Srbije

Veliki sportisti i ljudi

Hrvatski vaterpolista pozvao na svadbu rivala iz Srbije

D. Vejo

U bazenu zakleti neprijatelji. van njega jako dobri prijatelji.

Ovo je priča o sidrašu Delfina Dušku Pijetloviću i članu Barakuda mladom Sandru Sukni. Svakako, dva velika imena u svijetu vaterpola, te jedni od najbolji pojedinaca ovoga sporta ikad.

I jedan i drugi članovi su dvije najbolje reprezentacije na svijetu. Susret ova dva tima uvijek na male ekrane donosi pravu vaterpolo poslasiticu ali i tenziju, kako u medijima tako i među narodom. Ipak, oni su dokazali da nije baš sve tako crno kako se u medijima predstavlja.

Naime, Duško Pijetlović ove godine biti će na jednoj od zvanica za svadbu 26-godišnjeg Sandra Sukne.

"Jeste, pozvan sam na svadbu koja bi trebala da bude kroz nekoliko mjeseci. Oni su nam rivali u bazenu, dok smo van njega svi prijatelji", kazao je za medije vaterpolist Srbije, Duško Pijetlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti