Igrač potpuno poludio i krenuo da se šakama obračuna sa cijelim protivničkim timom

Atmosfera je bila napeta tokom cijele utakmice

Igrač potpuno poludio i krenuo da se šakama obračuna sa cijelim protivničkim timom

S. Pašalić

Veliki incident je obilježio sinoćni meč u MLB ligi između Cincinnati Redsa i Pittsburgh Piratesa.

Naime, pred sam kraj utakmice, pri rezultatu 11:3 za Pittsburgh, bacač Cincinnatija Amir Garrett je potpuno izgubio živce i krenuo da se šakama obračuna sa skoro cijelim timom Piratesa.

Nastao je veliki haos, mnogi igrači Piratesa nisu ostali dužni Garrettu, ali su neki pokušavali i da smire situaciju i razdvoje igrače.

Neke igrače Cincinnatija, poput Yasiela Puiga je bilo jako teško maknuti sa terena.

Sve je počelo nakon što je udarač Redsa Derek Dietrich dobio bacanje jako blizu glave, što se nije svidjelo igračima Cincinnatija. Napetost je nakon toga konstantno rasla, a do eskalacije je došlo kada je Garrett poludio i krenuo da se obračuna sa igračima Pittsburgh Piratesa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi