Šake kao lopate, a svoje snage se i sam boji: "Ne smijem nikoga udariti, to bi bio kraj"

Nevjerovatni Jeff Dabe

Šake kao lopate, a svoje snage se i sam boji: "Ne smijem nikoga udariti, to bi bio kraj"

M. Šljivak

Jeff Dabe poznata je 'faca' iz svijeta obaranja ruku. Ovaj Amerikanac ima zaista ogromne šake i ruke i kao takav je postao interesantan ljudima koji organizuju takmičenje u šamaranju. Ponudu je, na njihovu žalost, odbio.

Takmičenje u šamaranju izaziva ogroman interes u Sjedinjenim Američkim Državama. Dosta je organizacija koje se bave ovim novim udaračkim sportom, a povrede znaju biti izuzetno teške.

Jeff Dabe je čovjek koji je privukao interes brojnih organizacija. Veliki šampion u obaranju ruku od rođenja ima ogromne šake i ruke i kao takav je idealan za takmičenja u šamaranju.

'Američki Popaj' priznao je kako je odbio unosnu ponudu. Već ima problema s pamćenjem, a i plaši se da bi nekog mogao žestoko povrijediti.

"Zvali su me i pitali jesam li zainteresovan. Ponudili su mi isplatu svih troškova, ljekarske preglede", govori Dabe i nastavlja:

Oglasi

"Zahvalio sam se na ponudi zbog godina. Ponekad se ne mogu sjetiti gdje sam ostavio ključeve i druge stvari. Nije mi potrebno da me neko pošalje u penziju šamarom."

"Također, bojim se da bih svojim rukama mogao gadno povrijediti nekog. Ako bih nekog udario na svoj najjači način, nešto loše bi se moglo dogoditi", poručio je Dabe.

Priznaje ipak kako bi se rado isprobao u ovom sportu da je barem malo mlađi. Ovako nema smisla.

"Da sam malo mlađi vjerovatno bih se oprobao u tome. Uvjeren sam da bi mi išlo dosta dobro i da bih trenirao zaista žestoko. Volio bih se isprobati ovu vreću na kojoj vježbaju udarce", poručio je Dabe.

Dabe je zaista nešto posebno u svijetu obaranja ruku. Izgleda gotovo nepobjediv i nije nikakvo čudo što je višestruki šampion.

Njegove ruke izgledaju kao lopate, mišići su ogromni i čovjek je kakav se ne viđa često.

Top Komentari

limvotemirvah
Meni je @PoliziaMerda1981 u povjerenju rekao da ga ovaj momak seksualno uzbudjuje.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi