Kapiten ''Delfina'': Bez pritiska ulazimo u pripreme

Okupljanje reprezentacije Srbije

Kapiten ''Delfina'': Bez pritiska ulazimo u pripreme

O. Lekić

  Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić je na okupljanje pozvao 23 igrača, ali dvojica koja su se našli na spisku zbog povreda će propustiti dva veoma bitna takmičenja.

Dušan Mandić i Strahinja Rašović se zbog povreda nisu priključili okupljanju selekcije Srbije u vaterpolu, a da li će biti spremni za finalni turnir Svjetske lige u Ruzi, kao i Svjetsko prvenstvo u Budimpešti.

Kapiten ''Delfina'', FIlip Filipović je dao jednu veoma opuštajuću izjavu pred ovo okupljanje vaterpolo reprezentativaca Srbije:

''Ovo je početak nečeg novog, došli smo sa mnogo informacija kako dobrih tako i loših, ali u ove pripreme krećemo bez pritiska. Kada imate igrače u ekipi kakvi su Prlainović, Pijetlović, Aleksić i drugi, onda je meni kao kapitenu ova uloga lakša.''

Selektoru Dejanu Saviću odazvali su se sljedeći igrači: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Rističević, Vuk Rašović, Filip Filipović, Milan Aleksić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Nebojša Toholj, Đorđe Lazić, Ognjen Stojanović, Andrija Prlainović, Dušan Vasić, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Nikola Jakšić, Miloš Ćuk, Nemanja Vico i povređeni Strahinja Rašović i Dušan Mandić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi