Karabegović: U Modriču idemo po tri boda

Odbojkašica Slobode za SportSport.ba

Karabegović: U Modriču idemo po tri boda

E. Dindić

Odbojkašice Slobode značajno su izmijenile sastav pred novu sezonu. Nova podmlađena ekipa popularnih Lastavica u prvom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine za odbojkašice gostuje kod ekipe Modriče.

Tim povodom kontaktirali smo novog kapitena Slobode i jednu od najboljih odbojkašice lige Elmu Karabegović, koja je za SportSport.ba prokomentarisala očekivanja od susreta sa Modričom. 

"Kao jako podmlađena ekipa i sa novim sastavom idemo u Modriču po nova tri boda. Pripreme su pokazale da možemo da pariramo svim ekipama u Premijer ligi, i mislim da ćemo  sve iznenaditi, jer lopta je okrugla a mi smo svakako spremne na sve što nas čeka.", rekla je Karabegović te dodala:

"Sigurno je da će biti i uspona i padova, ali borba do posljednjeg dana neće izostati, bez obzira tko se bude nalazio sa druge strane mreže. Trenerski tandem u klubu radi sjajan posao, i ubjeđena sam da ćemo biti najprijatnije iznenađenje prvenstva", završila je Karabegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi