Kartu za Super Bowl platio papreno, na stadionu odmah zaspao

Najvažniji sportski događaja u SAD-u

Kartu za Super Bowl platio papreno, na stadionu odmah zaspao

Admin Čaušević

Karte za najvažniji sportski događaj u SAD-u, Super Bowl, koštaju malo bogatstvo, a mnogi su očajni kako bi se dograbili komadića papira i uživo posmatrali meč američkog fudbala. 

U ovogodišnjem izdanju prosječna cijena ulaznica inosila je 7.049 dolara. Najjefitnija karta je koštala 4.500, a najskuplja 23.725 dolara, s tim da su cijene kod tapkaroša bile značajno veće.

Iako je papreno platio ulaznicu za duel Kansas City Chiefsa i San Francisco 49ersa jednom od navijača nije bilo previše do utakmice jer je zaspao u prvoj četvrtini.

Naime, društvenim mrežama kruži video kako je jedan od navijača zaspao praktično tek što je utakmica počela. San ga je savladao već u prvoj četvrtini.

Nekoliko minuta kasnije navijač se probudio, ali njegovu sreću nije propustio dramatičan finiš meča i preokret Kansas Cityja za pobjedu 31:20.

Top Komentari

Nele.
Eto koliko je zanimljivo, bitno je da imas selfi i da si in, ko shisha mec.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti