Seksipilna JLo nastupom na Super Bowlu ostavila sve bez daha, publika uživala i u striptizu

Nadmašile su sve

Seksipilna JLo nastupom na Super Bowlu ostavila sve bez daha, publika uživala i u striptizu

Endin Čaušević

U Miamiju je sinoć održan još jedan spektakularan Super Bowl, ali ovaj put u centru pažnje našle su se Jennifer Lopez i Shakira koje su nastupale na poluvremenu.

Tradicionalno je da poznate zvijezde nastupaju na poluvremenu najpopularnije utakmice u Sjedinjenim Američkim Državama. Jennifer Lopez i Shakira su svojim pokretima i pjesmama mnoge ostavile bez teksta.

One su zaista napravile pravi spektakl na bini, a pored trbušnog plesa vidjeli smo i mali performans striptiza kojim je JLo zaludila muški dio publike na Hard Rock stadionu.

Njihov nastup na YouTubeu već ima preko šest miliona pregleda iako je obavljen tek prije nekoliko sati. Nastup JLo i Shakire možete pogledati u videoprilogu ispod i uživati.

Top Komentari

Plavi_Strumf
mmm mace moj sto starije to bolje
4 3
Arnel925
Sacira je dobra riba
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti